!DOCTYPE html>

LEDIGE STILLINGER I OS

Ledige stillinger 2018-05-15T22:52:44+00:00

Brødrene Langøien Anlegg AS trenger flere medarbeidere for å håndtere økende oppdragsmengde. Ønsker maskinfører med kompetanse og vilje til å jobbe med ulike arbeidsoppgaver i entreprenørbransjen. Vi er løsningsorientert med tanke på stillingsprosent. Snarlig tiltredelse er ønskelig, men ikke et krav.

Søknadsfrist: 01.06.2018

Les mer om stillingen her

HSW Bygg AS ble etablert 2017, og har i dag 4 ansatte og en lærling i full jobb. På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å ansette flere dyktige medarbeidere. Vi jobber med mange forskjellige oppdrag som innbefatter blant annet nybygg, påbygg, oppussing og restaurering av ulik grad. Du vil jobbe i et ungt miljø med kollegaer som er opptatt av å ha en hyggelig arbeidshverdag og levere kvalitet i alle ledd.

Vi trenger flere dyktige medarbeidere som kan være med på å utvikle firmaet videre.
HSW Bygg AS søker nå etter en dyktig og selvstendig tømrer med fagbrev til ansettelse i 100% stilling.

Søknadsfrist: 01.06.2018

Les mer om stillingen her

Ramlos As er et entreprenørfirma startet i 1949. Firmaet utfører både større og små oppdrag, både lokalt og regionalt mot private og offentlige aktører. Vi leverer prosjekter innenfor VA-anlegg, tomteutvikling, grunnarbeider, høvling, dyrking, rivearbeider, gartnerarbeid, boring, sprengning, brøyting og strøing. Ramlos AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innenfor de aktuelle arbeidsområdene. Virksomheten har pr idag 16 kompetente ansatte og solid økonomi. Ramlos ser et stort markedpotensiale både i-og utenfor regionen og vi søker en prosjektleder/anleggsleder som kan være med å utvikle selskapet videre. For den rette kandidaten vil det være store utviklingsmuligheter i selskapet.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen VVS teknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med VVS kompetanse.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen geoteknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med geoteknikk kompetanse.
Se stillingen her

Utlyste stillinger i hele Fjellregionen

Tidligere utlyste stillinger

Langøien Transport søker en selvstendig og trygg medarbeider som kan være med å løfte bedriften videre. Du vil ha brede ansvarsområder innenfor regnskap, HMS-systemer og oppfølgning av disse og lønnskjøring.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen VA teknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med VA kompetanse.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen PLAN arbeid og søker derfor medarbeidere med PLAN-kompetanse.
Se stillingen her

I Os, Holtålen og Røros kommuner er det ledig fast 100% stilling som skogbrukskonsulent. 1.1.2017 etablerte Os, Holtålen og Røros kommuner en felles landbruksavdeling der Os kommune er vertskommune. Skogbrukskonsulenten ansettes med arbeidssted i Os kommune, men vil ha arbeidsområde for alle tre kommunene. Søknadsfrist 1. september 2017.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Ansvar og arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
* Drift- og vedlikehold av kommunale bygg og eiendommer.
* Forøvrig utføre ordinære vaktmesteroppgaver, dvs. mange ulike oppgaver og variert arbeid.

Den som tilsettes må kunne delta i vaktordning innen vann og avløp og tekniske anlegg.

Vi søker etter en service- og resultatorientert vaktmester for å ivareta drifts og vedlikeholdsoppgaver av kommunens eiendom.

KLIKK HER FOR KOMMUNENS STILLINGSANNONSE OG SØKNADSPORTAL

Omsorgstjenesten i Os kommune søker etter en avdelingsleder med arbeidsstedet pt. Tjenesten for funksjonshemmede. 100% fast stilling. Søknadsfrist 13. august 2017.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Helsestasjonstjenesten for barn og unge i Os består av jordmortjeneste, helsestasjon og skolehelsetjeneste for grunnskolen. På grunn av at helsesøster går i en midlertidig prosjektstilling blir det ledig 50% vikariat i helsestasjon og skolehelsetjenesten fra 01.08.17 til og med 31.07.18.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

I Os, Holtålen og Røros kommuner er det ledig 100 % fast stilling som landbrukskonsulent. 1.1.2017 etablerte Os, Holtålen og Røros kommuner en felles landbruksavdeling der Os kommune er vertskommune. Landbrukskonsulenten ansettes med arbeidssted i Os kommune, men vil ha arbeidsområde for alle tre kommunene.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Østa Elektro består av 18 dyktige medarbeidere, og er en offensiv bedrift i sterk vekst med omsetningsmål på kr 50 mill. for 2017.  Østa søker nå nye medarbeidere. Både leder økonomi, og elektrikere/hjelpemontører.
Se stillingen her

Os ID vokser og søker produksjonsoperatører. Har du hode for teknikk og interesse for teknologisk produksjon? Og har du lyst til å jobbe i en internasjonal virksomhet i sterk utvikling? Da er det bare å lese videre!
Ler mer om de ledige stillingene hos Os ID

Mekanor søker platearbeider / CNC-operatør til sitt mekaniske verksted på Os. Har du fagbrev eller annen teknisk bakgrunn, og har erfaring med CNC-styrte maskiner, er dette kanskje jobben for deg?
Les mer om stillingen her

Os kommune er vertskommune for felles lønningskontor for kommunene Røros, Os og Holtålen. Lønningskontoret er bemannet med 3 faste stillinger. En av de ansatte har fått innvilget permisjon i 50 % stilling til og med 30.06.2018.Det er denne stillingen vi nå søker å erstatte.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Os kommune har ledige lærervikariater på ungdomstrinnet fra og med 01.08.2017 og ut skoleåret 2017/2018.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

2017-04-05T19:06:02+00:00

60% vikariat som sykepleier/ psykiatrisk sykepleier

Det er ledig vikariat i 60% stilling på dagtid, som sykepleier/ psykiatrisk sykepleier ved psykisk helsetjeneste i kommunen. Vikariatet kan etter hvert bli utvidet til 90% stilling. Stillingen gjelder fra og med 02.05.2017 og i første omgang ut 2017, men mulighet for forlengelse. Vikariatet vil bli forlenget videre i takt med sykemelding.

2016-12-22T23:35:28+00:00

Prosjektleder energi

Østa Elektro og NØK Kraftlag opplever stor interesse for solenergianlegg i regionen. Vi ønsker derfor å styrke kompetansen og utvikle prosjektet videre. Vi søker en engasjert og utadvendt selger som er genuint opptatt av fremtidens bærekraftige energiløsninger til stillingen som prosjektleder energi.

2016-12-22T23:34:56+00:00

100% fast stilling som avdelingsleder i Omsorgstjenesten

Omsorgstjenesten i Os kommune søker etter en avdelingsleder med arbeidsstedet pt. Verjåtunet sykehjem. Omsorgstjenesten er delt inn i fire avdelinger. Verjåtunet sykehjem, Hjemmetjenesten, Tjenesten for funksjonshemmede og Bofellesskap for enslige mindreårige flykninger. Avdelingene har egne avdelingsledere og felles virksomhetsleder. I tillegg har omsorgstjenesten eget kjøkken og ergoterapitjeneste.

2016-12-22T23:36:02+00:00

Salgssjef storhusholdning

Har du lyst til bli vår selger av høykvalitets kjøttprodukter? Er du tøff nok til å være den som skal ha ansvaret for denne salgsøkningen, så er det nettopp deg vi søker. Vi forventer en person med relevant erfaring for å selge våre kjøttprodukter av høy kvalitet til storhusholdningskunder fortrinnsvis i Midt Norge men også resten av landet.

2016-11-29T19:16:48+00:00

100% fast stilling som landbrukssjef i Os, Røros og Holtålen kommuner

Os, Røros og Holtålen kommuner etablerer en felles landbruksavdeling fra 1. januar 2017. Os kommune er vertskommune. Vi har ledig 100 % fast stilling som landbrukssjef. Landbrukssjefen blir leder av den nye landbruksavdelingen. Vi ønsker at landbruksavdelingen skal ha en framtidsrettet organisering som skal bistå med å utvikle landbruksnæringen og den enkelte bonde. Vi søker derfor etter en tydelig og motiverende leder som ønsker å være med på å utvikle landbruket i regionen.