Fredag den 1. mars klokken 12 er det duket for åpning hos Alis Kafè på det gamle serivicesenteret på Os. Ali Reza Husseini er den nye eieren og spanderer kaffe og kaker på alle som kommer innom på åpningsdagen. Det blir også et supertilbud på drivstoff mellom kl. 12:00 og 15:00.

Etter at Servicesenteret Os stengte dørene ved slutten av Desember 2018, er det nå klart for ny drift av lokalet med hovedfokus på kaffe og mat.

Alis Kafè satser på mye og billig god gatekjøkken-mat som kan friste til både frokost og lunsj, samt kaffe og kaker. Kakene blir hentet fra bakeri på Røros halv fem om morgenen og klar til servering når dørene åpnes halv seks.

Ali sier han skal prøve ut forskjellige matretter i begynnelsen, blant annet Thai og Marokkansk mat for å se hva folk liker best å spise. I tillegg til mat og kaffe vil det være andre kioskvarer å få kjøpt på den nye butikken.

Salg av drivstoff vil foregå fra før, men det blir nå kun mulig å betale med kort.

Lokalet er malt og pusset opp, i tillegg er stoler og bord flyttet ut ved vinduene. Det er også laget en egen avdeling med sofa og massasjestoler der man kan sitte og nyte en kaffekopp i fred og ro.

Relax-avdeling

Ali er også åpen for å ansette ungdommer til deltidsarbeid i fremtiden.

Etter at han annonserte etter nye drivere før jul i fjor, har mange meldt sin interesse, men bare Husseini innfridde Eckemanns krav om at Best-stasjonen fortsatt skal ha et fullservicetilbud innen bil, hobby og fritid, og at åpningstidene minimum skulle være som før.

Styreleder Roar Eckermann og Ali Reza Husseini håper på at lokalbefolkningen vil komme til å støtte opp det nye tilbudet i Os.