Aksjetegning butikk i Tufsingdalen2018-03-07T16:30:55+00:00

Løp og kjøp aksjer i Tufsingdalen Eiendom – Da blir det butikk!

Nå kan det bli lys i vinduene på butikken i Tufsingdalen, og grenda kan igjen få en sårt etterlengtet dagligvarebutikk og møteplass. Tufsingdalen Eiendom AS, Vekst i Os AS og Merkur-programmet har jobbet hardt og lenge for å legge tilrette for en bærekraftig butikkdrift. Den nye kremmeren er Stian Slemdal – en ung tufsingdøl oppvokst i Molia. Realiseringen av planene avhenger nå av at fastboende, hyttebefolkningen, og andre tegner aksjer for kr 1.000.000,- innen lørdag den 10. mars 2018.
Så fastboende og hyttefolk: Løp og kjøp aksjer i Tufsingdalen Eiendom AS!

PROSPEKT OG TEGNINGSBLANKETT FINNER DU VED Å TRYKKE HER

Tufsingdalen Eiendom AS og modell for ny butikkdrift

Tufsingdalen Eiendom AS ble etablert 8. august 2016 med formål å investere og utvikle næringseiendom i Tufsingdalen og Narbuvoll, samt det som naturlig står i forbindelse med dette, se vedlagte vedtekter.

Selskapet planlegger å inngå leieavtale for butikklokaler i Tufsingdalen samt investere i driftsmidler for butikken (kjøledisker, frysedisker, hyller samt nødvendig utstyr for drift av butikk). Selskapet vil deretter fremleie ferdig møblerte lokaler til driftsselskapet som vil stå for den daglige driften av butikken. Bindende intensjonsavtale er inngått med eier av lokalene.

Eiendomsselskapet vil således være uavhengig av driftsselskapet. Basert på innhentede anbud er det estimert et kapitalbehov på ca. kr. 1.500.000.- for å komme i gang. Etablering av ny butikk i Tufsingdalen er derfor avhengig av at fastboende, hyttefolk og andre interessenter også går inn med penger og blir deleiere i eiendomsselskapet ved å tegne seg som aksjeeiere.

STIAN INVITERER DEG INN:
Om fastboende, hyttebefolkningen, og andre tegner aksjer for kr 1.000.000,- innen lørdag den 10. mars 2018 kan Stian invitere inn til ny butikk.

Foto: Inge Morten Smedås, Arbeidetts Rett

STIAN SLEMDAL SATSER FRISKT: NY BUTIKK I TUFSINGDALEN AVHENGER AV FINANSIERING
Stian Slemdal (25) går på med friskt mot som bygdakremmer. Til Sankt Hans åpner han dørene til nærbutikken i Tufsingdalen under forutsetning av at fastboende og hyttefolk tegner seg for aksjer for minimum kr 1.000.000,- i Tufsgindalen Eiendom AS.
Foto: Inge Morten Smedås, Arbeidetts Rett

Slik er driftselskapet for butikken og dets tilleggstjenester tenkt

Forretningsmodell for drifts- og eiendomselskap

Tegning, svarfrist og oppgjør

Dersom du er interessert i å kjøpe aksjer i selskapet, bes du vennligst å fylle ut, signere og returnere
nedenforstående tegningsblankett til Tufsingdalen Eiendom AS, v/ Per Inge Nyvoll, Midtdalsgrenda 19, 2555 Tufsingdalen innen den 10.03.18.
Betaling skal skje til Tufsingdalen Eiendom AS` konto 1885 17 26221 innen 20.03.18.

Utfylt og signert tegningsblankett kan også returneres pr e-post til
Bjørn Inge Bakken, via e-post: bib@lr.org

Tegningsfristen er den 10.3.2018, kl 24:00

PROSPEKT OG TEGNINGSBLANKETT FINNER DU VED Å TRYKKE HER