LEDIGE STILLINGER I OS

Ledige stillinger2018-12-04T12:28:42+00:00

OS IDs produkter sikrer identiteten til husdyr og samler inn verdifulle data om dyrets helse, velferd og produktivitet. Dataene gir husdyreieren oversikt og innsikt, slik at drifta kan effektiviseres og forbedres. Dette kaller vi intelligent husdyrhold!

Sentrale ansvarsområder:

 • Drive teknisk salg av OS IDs løsninger innen intelligent husdyrhold i Norden
 • Være OS IDs ekspert og drivkraft på forretningsområdet
 • Etablere sterke og varige kundeforhold
 • Effektivt kommunisere kundeverdien i OS IDs løsninger
 • Yte service og support før, under og etter salg
 • Bygge nettverk med sentrale aktører i bransjen

Se stillingen her

Sykepleier i Os kommune

Vi har nå følgende vikariater som sykepleier ledig i Os kommune, med arbeidssted ved Omsorgstjenesten:

 • 100% vikariat som sykepleier fra dags dato og ett år
 • 80% vikariat som sykepleier fra ca mars 2019 og ca ett år
 • 50% vikariat som sykepleier fra ca februar 2019 og ca ett år

Alle stillingene har tredelt turnus med arbeid hver tredje helg.

OS KOMMUNE TILBYR

 • Kommunale tilsettingsvilkår og lønn etter hovedtariffavtalen.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Se stillingen her

Sykepleier i Os kommune

Vi har nå ledig en 100% fast stilling som sykepleier i Os kommune, med arbeidssted ved Omsorgstjenesten. Stillingen har tredelt turnus med arbeid hver tredje helg.

OS KOMMUNE TILBYR

 • Kommunale tilsettingsvilkår og lønn etter hovedtariffavtalen.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Rekrutteringstiltak for faste sykepleiere: utbetaling på inntil kr. 50.000,- ihht stillingsstørrelse over en 3 års periode etter visse vilkår.

Se stillingen her

Bemel Norge AS er en av de ledende bedriftene innen tunnelventilasjon i Norge. Vi leverer sikker og effektiv ventilasjon i samarbeid med Witt & Sohn i Tyskland. Bemel Norge har levert vifter til tunneler i Norge siden 1988 og vi er leverandør av ventilasjon til vei, jernbane, industri og offshore. Bemel representerer også Chraig and Derricott i Norge, og kan tilby brytere og koblingsutstyr fra selskapet.  Bemel Norge er eid av Østa Elektro AS, som er en av de ledende elektroinnstallatørene i fjellregionen og har 23 ansatte. Total omsetning i 2017 er på 52 millioner kroner for alle våre selskaper.

DAGLIG LEDER

Vi ser etter deg som er offensiv og løsningsorientert person med mekanisk bakgrunn. Vi tilbyr en spennende stiling og en rolle hvor du kan være med å utvikle en virksomhet i vekst. Arbeidssted Tynset eller Os. 

Se stillingen her

Ramlos AS er en veletablert entreprenørbedrift siden 1949. Ramlos AS har 15 dyktige ansatte og har solid økonomi. På grunn av økt oppdragsmengde så søker vi nå etter følgende medarbeidere:

ØKONOMI/ADMINISTRASJON

Vi søker en selvstendig, strukturert og dyktig person med godt humør, stå-på-vilje og gode samarbeidsevner som takler et hektisk miljø.

Arbeidsoppgaver vil være ansvar for regnskap, lønn og fakturering, KS-HMS, oppfølgning av de forskjellige godkjenninger og datasystemer som brukes i driften

Se stillingen her

HSW Bygg AS ble etablert 2017, og har i dag 4 ansatte og en lærling i full jobb. På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å ansette flere dyktige medarbeidere. Vi jobber med mange forskjellige oppdrag som innbefatter blant annet nybygg, påbygg, oppussing og restaurering av ulik grad. Du vil jobbe i et ungt miljø med kollegaer som er opptatt av å ha en hyggelig arbeidshverdag og levere kvalitet i alle ledd.

Vi trenger flere dyktige medarbeidere som kan være med på å utvikle firmaet videre.
HSW Bygg AS søker nå etter en dyktig og selvstendig tømrer med fagbrev til ansettelse i 100% stilling.

Søknadsfrist: Så snart som mulig

Les mer om stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen VVS teknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med VVS kompetanse.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen geoteknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med geoteknikk kompetanse.
Se stillingen her

Utlyste stillinger i hele Fjellregionen

Tidligere utlyste stillinger

Langøien Transport søker en selvstendig og trygg medarbeider som kan være med å løfte bedriften videre. Du vil ha brede ansvarsområder innenfor regnskap, HMS-systemer og oppfølgning av disse og lønnskjøring.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen VA teknikk og søker derfor sivilingeniører/ingeniører med VA kompetanse.
Se stillingen her

Norconsult, avdeling Os er et tverrfaglig kontor med 16 ansatte som dekker de fleste fagområder. Vi ønsker å vokse og videreutvikle vårt Os kontor og vårt store og gode fagmiljø innen PLAN arbeid og søker derfor medarbeidere med PLAN-kompetanse.
Se stillingen her

Ansvar og arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
* Drift- og vedlikehold av kommunale bygg og eiendommer.
* Forøvrig utføre ordinære vaktmesteroppgaver, dvs. mange ulike oppgaver og variert arbeid.

Den som tilsettes må kunne delta i vaktordning innen vann og avløp og tekniske anlegg.

Vi søker etter en service- og resultatorientert vaktmester for å ivareta drifts og vedlikeholdsoppgaver av kommunens eiendom.

KLIKK HER FOR KOMMUNENS STILLINGSANNONSE OG SØKNADSPORTAL

Omsorgstjenesten i Os kommune søker etter en avdelingsleder med arbeidsstedet pt. Tjenesten for funksjonshemmede. 100% fast stilling. Søknadsfrist 13. august 2017.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Helsestasjonstjenesten for barn og unge i Os består av jordmortjeneste, helsestasjon og skolehelsetjeneste for grunnskolen. På grunn av at helsesøster går i en midlertidig prosjektstilling blir det ledig 50% vikariat i helsestasjon og skolehelsetjenesten fra 01.08.17 til og med 31.07.18.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

I Os, Holtålen og Røros kommuner er det ledig 100 % fast stilling som landbrukskonsulent. 1.1.2017 etablerte Os, Holtålen og Røros kommuner en felles landbruksavdeling der Os kommune er vertskommune. Landbrukskonsulenten ansettes med arbeidssted i Os kommune, men vil ha arbeidsområde for alle tre kommunene.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Østa Elektro består av 18 dyktige medarbeidere, og er en offensiv bedrift i sterk vekst med omsetningsmål på kr 50 mill. for 2017.  Østa søker nå nye medarbeidere. Både leder økonomi, og elektrikere/hjelpemontører.
Se stillingen her

Os ID vokser og søker produksjonsoperatører. Har du hode for teknikk og interesse for teknologisk produksjon? Og har du lyst til å jobbe i en internasjonal virksomhet i sterk utvikling? Da er det bare å lese videre!
Ler mer om de ledige stillingene hos Os ID

Mekanor søker platearbeider / CNC-operatør til sitt mekaniske verksted på Os. Har du fagbrev eller annen teknisk bakgrunn, og har erfaring med CNC-styrte maskiner, er dette kanskje jobben for deg?
Les mer om stillingen her

Os kommune er vertskommune for felles lønningskontor for kommunene Røros, Os og Holtålen. Lønningskontoret er bemannet med 3 faste stillinger. En av de ansatte har fått innvilget permisjon i 50 % stilling til og med 30.06.2018.Det er denne stillingen vi nå søker å erstatte.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

Os kommune har ledige lærervikariater på ungdomstrinnet fra og med 01.08.2017 og ut skoleåret 2017/2018.
Gå direkte til kommunens egen stillingsannonse

2017-04-05T19:06:02+00:00

60% vikariat som sykepleier/ psykiatrisk sykepleier

Det er ledig vikariat i 60% stilling på dagtid, som sykepleier/ psykiatrisk sykepleier ved psykisk helsetjeneste i kommunen. Vikariatet kan etter hvert bli utvidet til 90% stilling. Stillingen gjelder fra og med 02.05.2017 og i første omgang ut 2017, men mulighet for forlengelse. Vikariatet vil bli forlenget videre i takt med sykemelding.

2016-12-22T23:35:28+00:00

Prosjektleder energi

Østa Elektro og NØK Kraftlag opplever stor interesse for solenergianlegg i regionen. Vi ønsker derfor å styrke kompetansen og utvikle prosjektet videre. Vi søker en engasjert og utadvendt selger som er genuint opptatt av fremtidens bærekraftige energiløsninger til stillingen som prosjektleder energi.

2016-12-22T23:34:56+00:00

100% fast stilling som avdelingsleder i Omsorgstjenesten

Omsorgstjenesten i Os kommune søker etter en avdelingsleder med arbeidsstedet pt. Verjåtunet sykehjem. Omsorgstjenesten er delt inn i fire avdelinger. Verjåtunet sykehjem, Hjemmetjenesten, Tjenesten for funksjonshemmede og Bofellesskap for enslige mindreårige flykninger. Avdelingene har egne avdelingsledere og felles virksomhetsleder. I tillegg har omsorgstjenesten eget kjøkken og ergoterapitjeneste.

2016-12-22T23:36:02+00:00

Salgssjef storhusholdning

Har du lyst til bli vår selger av høykvalitets kjøttprodukter? Er du tøff nok til å være den som skal ha ansvaret for denne salgsøkningen, så er det nettopp deg vi søker. Vi forventer en person med relevant erfaring for å selge våre kjøttprodukter av høy kvalitet til storhusholdningskunder fortrinnsvis i Midt Norge men også resten av landet.

2016-11-29T19:16:48+00:00

100% fast stilling som landbrukssjef i Os, Røros og Holtålen kommuner

Os, Røros og Holtålen kommuner etablerer en felles landbruksavdeling fra 1. januar 2017. Os kommune er vertskommune. Vi har ledig 100 % fast stilling som landbrukssjef. Landbrukssjefen blir leder av den nye landbruksavdelingen. Vi ønsker at landbruksavdelingen skal ha en framtidsrettet organisering som skal bistå med å utvikle landbruksnæringen og den enkelte bonde. Vi søker derfor etter en tydelig og motiverende leder som ønsker å være med på å utvikle landbruket i regionen.