Del denne siden!

Hummelfjell AS

Ønsker du å være med på å bygge et solid og spennende selskap i Fjellregionen? Hummelfjell AS søker tømrere som er på jakt etter nye utfordringer.

Søknadsfrist: foreløpig ikke satt.

Les alt om stillingen her. 

Vi er på utkikk etter en handlekraftig, positiv og nevenyttig anleggsmekaniker/mekaniker tunge på tunge kjøretøy som kan vedlikeholde og ha ettersyn på vår stadig voksende maskinpark. Hos oss vil du få ansvar for å holde våre anleggsmaskiner og lastebiler i tipp topp stand. Du er en erfaren mekaniker som har fagbrev/ eller bred kompetanse innen faget. Med gode tekniske ferdigheter og evne til å finne de trygge, robuste løsningene vil du finne deg godt til rette i denne jobben

Søknadsfrist: snarest

Les alt om stillingen her. 

os kommune

Fra 01.08.2021 kan vi tilby fast ansettelse som lærer i Os kulturskole. Vi søker en kreativ og engasjert lærer som liker å undervise barn og unge på alle nivåer.

Søknader vurderes fortløpende, og stillingen vil kunne bli besatt så snart vi har en kvalifisert søker.

Søknadsfrist: 30.11.2021

Les alt om stillingen her. 

os kommune

Her kan du registrere en åpen søknad om stilling ved Os kommunale barnehage. Er din søknad relevant for oss vil du bli tatt kontakt med.

Særskilte krav til stillingen:
Ved tilsetting kreves politiattest, datert ikke eldre enn 3 måneder.

Fullstendig CV og søknad registreres inn i systemet. Os kommune foretar ikke direkte rekruttering av søknader som legges inn her, med noen få unntak. Dette kan være ved rekruttering av

* tilkallingsvikarer
* korte, uforutsette vikariater

Det er ingen garanti eller automatikk i at søkere som legger inn sin søknad på denne utlysningen vil bli vurdert ved aktuelle stillingsutlysninger (gjelder også unntakene som er beskrevet ovenfor). Det er den enkelte søkers ansvar å fortløpende følge med på kommunens nettside ved utlysning av relevante stillinger, samt søke på nytt og direkte på disse stillingene.

Søknadsfrist: 02.08.2022

Les alt om stillingen her.