Project Description

roros-slakteri


Har du lyst til å bli med på laget i en vekstbedrift?

Røros Slakteri AS er en tradisjonsrik bedrift som setter produsenten og dyreveldferden i fokus. Vi har i dag 17 ansatte og en omsetning på ca 80 mnok. Slakteriet opplever sterk vekst, og får stadig flere lokale gårder som ønsker å levere sine dyr til oss.

 

Dyrebilsjåfør

 

Vi ønsker å styrke samarbeidet med våre produsenter ytterligere, og skal ansette en person i 100% stilling for å ivareta dette. Personen vi søker er opptatt av dyrevelferd, er pålitelig og serviceinnstilt. Du vil få rollen som vårt viktigste kontaktledd ovenfor produsentene, og du skal transportere dyrene på en respektfull og skånsom måte fra gården til slakteriet. Røros Slakteri AS kommer til å skaffe til veie en helt ny dyrebil til dette formålet i løpet av våren 2017.

Krav til stillingen: Gode norskkunnskaper, arbeidsom og fleksibel , har erfaring fra dyretransport eller dyrehåndtering fra for eksempel gårdsdrift, samt førerkort i klasse C(E)
Sertifisering for transport av dyr er ikke et absolutt krav, da full opplæring vil bli gitt.

Ansvarssoppgaver: Planlegging og gjennomføring av inntransport av dyr til slakting, aktiv kontakt med produsentene, årlige produsentmøter, daglig vedlikehold av dyrebil.
Vi tilbyr et positivt arbeidsmiljø, til en viss grad fleksibel arbeidstid, men i høysesong må arbeid utover normal arbeidstid påregnes.
Lønn etter avtale.

Evt. Spørsmål til stillingen rettes til Kjell Ove Oftedal 99242286
Søknad med cv sendes på epost: kjell.ove.oftedal@rorosslakt.no

Søknadsfrist 15. oktober 2016