2 LEILIGHETER I TØMMERHUS TIL LEIE

Elgtråkket 5

Elgtråkket 5 til leie2017-05-24T17:00:59+00:00

Project Description

Elgtråkket 5A

UTLEID

2 stk flotte leiligheter i tømmerbolig til leie. Hele huset kan leies samlet om ønskelig.

Leilighet 1:
Bruksareale ca 147 kvm. 2 (alt. 3) soverom, stort vaskerom, bad m/boblekar. Ved, varmepumpe og elektrisk oppvarming. Dobbel garasje. Leies ut møblert.

Leilighet 2:
Bruksareale ca 60 kvm. 2 soverom 2. etg. Ved og elektrisk oppvarming. Carport.

Bygningen holder en god standard, den er tett og kvalitetsmessig laftet og det bærer preg av solid utførelse. Gulv er dekket med olje/ vokset furuplank. Flislagt gulv i vindfang og på bad og vaskerom. Varmekabler i gulv i bi-leilighet.
Innervegger består vesentlig av laftede delevegger, noe reisverksvegger med panel. Flislagt dusjhjørne på badet. Vesentlig pussede tømmervegger innvendig.

Ellers er det utstrakt bruk av downlights i begge enhetene, og et pent bad med stort boblebadkar og dusjhjørne. Kjøkken har Norema innredning med malte fronter, opplegg for oppvaskmaskin, mekanisk avtrekkshette type Røroshetta i kobber, fliser over benken og kjølehjørne.
Peis, pipe og vegg ved trapp er blendet med “Riverrock-stein”.
Sentralstøvsuger, 3 stk lyktestolper ute med 2 lyspunkter på hver tilkoblet tidsur og fotocelle. Det er også 6 stk downlights i svalgangen utvendig.

Fra eiendommen er det ca. 300 m til helårs skiløype, ca. 550 m til skiskytterstadion og ca. 800 m til alpinanlegg.
Hummelfjell Skisenter kan by på variert mangfold av bakker; terrengpark med rails, jumps m.m., alpint, snowboard og egen kjelkebakke.
Barna har et eget skiområde ved bunnen av bakken. Her er det egen heis, akebakke, lekeplass og tilrettelagt med hinder og porter.

Kan dette være noe for deg?

Kontakt Elisabeth Wikan Heidtmann i Vekst i Os  AS på telefon 926 57 906.

Klikk på bildene nedenfor for større bilder

Avstander
  • 1,5 km til Os Sentrum
  • 1,6 km til togstasjon
  • 1,5 km til Spar Os
  • 1,7 km til Os Skole (1-10. klasse)