Dalsbygda - Sentralt beliggende halvpart med alt på et plan

Sandmoen 18

Sandmoen 18 – 4 soverom og alt et på et plan2018-01-18T13:16:25+00:00

Project Description

Sentralt beliggende halvpart med alt på et plan | 4 soverom | Barnevennlig område

Heimdal Eiendomsmegling AS ønsker deg velkommen til Sandmoen 18, og denne eneboligen med alt på et plan, beliggende sentralt i Dalsbygda i Os Kommune.

Her har du mulighet til å sikre deg en flott halvpart i en tomannsbolig beliggende sentralt på Dalsbygda med nærhet til både butikk og skole. Boligen ble oppført i 1986, og det ble påbygd gang og to soverom i 1998. Det sørget for å gi boligen en større helhet, og man fikk da muligheten til å huse en storfamilie. Det ene soverommet er også så romslig at det kan enkelt omgjøres til en stue eller ungdomsavdeling.

I boligen får du hele 4 soverom, bad/vaskerom, åpen stue – kjøkken løsning og 2 boder. Med et P-rom på ca. 109 kvm. har man god plass å boltre seg på. Badet ble totalrenovert i 2016, og fremstår nå som helt nytt. I front av boligen har du utgang til en flott terrasse som har gode solforhold, samt utsikt mot skogen. Her får man elgen og rådyrene i hagen, og man får raskt følelsen av å leve tett på naturen. På eiendommen har du også enkel garasje hvor den andre boenheten har bruksrett til halvparten.

Dalsbygda er en flott sted for de som ønsker å bo litt landlig til, men fortsatt ha mulighet til å ha tilgang til servicefasiliteter. Du har dagligvarebutikk med gåavstand fra boligen og en liten kjøretur inn til Os for flere servicetilbud. For den ski og sportsinteresserte har Dalsbygda blitt et sentrum for langrenn. Johaug-effekten har gjort at skiløypene i området er nykjørte om vinteren, og lysløypene går tett inntil boligfeltet.

Velkommen til en trivelig visning på Sandmoen 18!

Beliggenhet

Sandmoen 18 ligger på Motoppen i Dalsbygda, ca. 200 m fra butikken og Kølbua kafè. Det er kort vei til småskole og barnehage, og skoleskyss til ungdomsskole på Os. Eiendommen ligger i et lite, rolig boligfelt med skjermende vegetasjon og lite trafikk. Bussforbindelse ligger en liten gåtur fra boligen. Her går det buss flittig inn til Os sentrum som kun ligger ca. 10 km unna.
Fra Os sentrum igjen er det kun 3 km til Hummelfjell der du finner mangt av vinteraktivitet. Skianlegget som passer hele familien og langrennsløyper for den turglade. Fra Os til Røros er det 20 km (ca. 20 min) med bil.

Av servicetilbud kan Dalsbygda by på dagligvarebutikk og postkontor. For flere og større service tilbud må du ta turen inn til Os sentrum. Her finner du det du skulle trenge av skole, barnehage, bibliotek, butikker, frisører, cafeer o.l., samt fine muligheter for jakt, fiske og friluftsliv i nærområdet.

Innhold

BOLIG:
BRA: ca. 116 kvm.
P-ROM: ca. 109 kvm – Vf, gang/kjøkken/stue, 4 soverom, mellomgang og bad/vaskerom.
S-ROM: ca. 7 kvm – 2 boder.

GARASJE:
BRA: ca. 28 kvm.
S-ROM: ca. 28 kvm – Garasje og bod.

Parkering

Parkering i garasje til en bil, samt på egen tomt.

Oppvarming

Vedfyring, samt elektrisk oppvarming.

Tomtebeskrivelse

Flat, eiet tomt på ca. 658,4 kvm i flg. målebrev. Opparbeidet tomt med plen og beplantning, samt gruset parkering ved garasje.

Diverse

Hvitevarer medfølger i handelen.

Kommunale avgifter 2017 utgjør totalt kr. 17 599,50- Dette inkluderer vann- og kloakkavgift, abb.gebyr vann- og kloakk, renovasjonsavgift, feie-tilsynsavgift og eiendomsskatt.

Garasjen til hele tomannsboligen står på tomta til Sandmoen 18, og naboen har tinglyst rett til parkering i sin del av garasjen.

Boligens løpende kostnader

Antall voksne som bebor boligen idag: 0 (tidligere 2)

Forsikring: 6 500,-
Kommunale avgifter: kr. 17 599,50- pr. år.
Brøyting, strøing: ca. 500,- pr. vinter.
Strøm: ca. 750,- mnd.
Internett: 299,- mnd.

Vi gjør oppmerksom på at denne informasjonen er basert på selgers opplysninger og er ikke kontrollert noe utover dette. Boligens løpende kostnader vil variere ut i fra individuelle leverandøravtaler, samt beboers behov og forbruk.

Se hele annonsen på Finn.no
Info
  • Prisantydning: 1 150 000,-
  • Primærrom: 109 m²
  • Bruksareal: 116 m²
  • Soverom: 4
  • Eieform: Eirik (Selveier)
  • Byggeår: 1986
Avstander
  • 900 m til barneskole
  • 0,2 km til bussholdeplass
  • 200 m til butikk