Project Description

Os ID

Vi merker levende verdier
Husdyr er levende verdier – de er bondens produksjonsmiddel. Husdyrhold er næring, vekst og liv for husdyreieren, samfunnet og de som spiser maten. Vi har merket levende verdier siden 1936. I dag er OS ID en høyteknologisk, internasjonalt ledende produsent av merkesystemer for husdyr.

Dyrevennlig, trygg og effektiv merking
Vi utvikler, produserer og selger elektroniske og visuelle øremerker for husdyr og merkesystemer for fisk. Våre merker sikrer dyrets identitet fra fødsel til slakt og legger grunnlaget for sporbarhet og dokumentasjon gjennom hele verdikjeden.

Spisskompetanse
I staben vår har vi over 50 dyktige og dedikerte mennesker som arbeider med produkt- og teknologiutvikling, produksjon, salg og distribusjon. Noen av oss har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og vi har medarbeidere i mange land. Flere av oss er sjøl husdyreiere, med førstehånds kunnskap om husdyrhold. Til sammen gir dette oss spisskompetanse innen moderne husdyrmerking.

Teksten fortsetter under bildet

OS ID OS ID

Muligheter
Hvis du er den riktige for oss, og vi er den riktige for deg, kan vi love deg en interessant jobb med gode muligheter i en ledende, internasjonal virksomhet i sterk utvikling. Send oss gjerne en åpen søknad!

Kontakt
Wenche Ligård, administrerende direktør OS ID / Tlf. 62 49 77 00

Åpen søknad
Sendes til produksjonssjef Lars Brage Berg: lars.brage.berg@osid.no