Project Description

osta-nok

Østa Elektro og NØK Kraftlag opplever stor interesse for solenergianlegg i regionen. Vi ønsker derfor å styrke kompetansen og utvikle prosjektet videre. Vi søker en engasjert og utadvendt selger som er genuint opptatt av fremtidens bærekraftige energiløsninger til stillingen som:

Prosjektleder energi

Du vil ha hovedansvar for videreutvikling av forretningsløsninger innen solenergi og andre fornybare energikilder. Viktige oppgaver vil være salg, tekniske vurderinger og prosjektoppfølging. Du skal samtidig sørge for god og effektiv flyt mellom involverte parter, slik at våre kunder får driftssikre anlegg levert til rett tid og til rett pris. Vi har som mål å tilby morgendagens løsninger innen teknologi til det beste for kundene på lang sikt. Du vil få en variert og spennende arbeidsdag med store utviklingsmuligheter og stor grad av frihet. I perioder kan andre relevante arbeidsoppgaver hos Østa påberegnes. Både NØK og Østa er aktører i hele Fjellregionen, og Østa Elektro har kontor både på Tynset og Os.

Annonsen fortsetter under bildet

18dagpilotertilsolceller_03-08-dsc_8066

(Foto: Mali Hagen Røe)

Vi ser etter deg som:

  • Har gode kvalifikasjoner innen, og brenner for, salg og relasjonsbygging
  • Har teknisk bakgrunn, gjerne en elektriker, snekker eller ingeniør
  • Er løsningsorientert, strukturert, samarbeidsvillig og selvstendig
  • Liker varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Ingen kvalifikasjoner er absolutte

Er dette interessant for deg?
Da mottar vi din søknad med kort CV, gjerne elektronisk til daginge@osta-elektro.no eller pr post: Østa Elektro AS Glåmveien 1, 2500 Tynset.
Søknadsfrist 10. desember. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Arne (NØK) på mobil: 95 23 12 07 eller Dag Inge (Østa) på mobil: 91 74 67 41