Project Description

roroskjott_kobberlogo-1

Røroskjøtt AS foredler lokalt kjøtt fra Rørostraktene. Vi er en liten aktør med et stort hjerte. Vi kjenner bonden, kua og oksen og vet hvor lammene beiter.
Kjærligheten til Rørostraktene og til faget vårt gjør at det smaker litt ekstra. Våre produkter har de senere årene fått flere priser bla NM gull for håndsydd lammerull, og årets nyhet på Trøndersk matfestival i 2015 med lammepølse med pinnekjøtt.Vi er 7 fast ansatte og omsatte i 2015 for 36 MNOK. Våre produksjonslokaler ligger i dag plassert på Os, 15 km syd for Røros. Røroskjøtt AS har som mål å øke omsetningen med 200% i løpet av 5 år.

Har du lyst til bli vår selger av høykvalitets kjøttprodukter?

Er du tøff nok til å være den som skal ha ansvaret for denne salgsøkningen, så er det nettopp deg vi søker. Vi forventer en person med relevant erfaring for å selge våre kjøttprodukter av høy kvalitet til storhusholdningskunder fortrinnsvis i Midt Norge men også resten av landet.

Kvalifikasjoner
Dokumenterbare resultater innen salg og/eller relasjonsbygging. Tidligere erfaring med salg til storhusholdning er en fordel, men ikke et krav. I tillegg ser vi helst at du har kjøttfaglig bakgrunn og matfaglig interesse.

Personlige egenskaper
Trives i en jobb med reisevirksomhet. Gode samarbeids og kommunikasjonsevner, målbevisst, pålitelig, arbeidsvillig, serviceinnstilt, løsningsorientert, selvstendig, systematisk.
Salgssjef skal jobbe i tett samarbeid med produksjonssjef om prognoser og produksjonsplanlegging, og ha det daglige ansvaret for salg av produkter og for oppfølging av kunder innen storhusholdning.

Krav
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk, grunnleggende datakunnskaper, Førerkort klasse B

Vi kan tilby jobb i et hektisk og engasjerende miljø og konkurransedyktige betingelser

Evt spørsmål og søknad sendes til daglig leder:
via e-post kjell.oftedal@rorosslakt.no eller tlf 992 42 286

Søknadsfrist 30. november