Vangli Fjellgård

Dalsbygda

Vangli Fjellgård: Småbruk med flott beliggenhet øverst i Dalsbygda selges2018-09-11T10:06:31+00:00

Project Description

Vangli Fjellgård: Småbruk med flott beliggenhet øverst i Dalsbygda selges

Kort om eiendommen:

Vangli Fjellgård er et småbruk med idyllisk beliggenhet øverst i Dalsbygda. Eiendommen består av en tomannsbolig og et fjøs med låve. I tillegg er det både hundegård og ridebane på eiendommen. Den minste leiligheten i tomannsboligen har selgerne hatt korttidsutleie på via booking.com. Leiligheten har vært utleid ca 100 døgn i året de to første årene. Poengscoren på booking.com ligger helt oppe på 9,6!
I tillegg til utleie av leiligheten har de drevet turkjøring med trekkhunder til besøkende og overnattingsgjester.

Velkommen på en hyggelig visning av et spennende småbruk i naturskjønne omgivelser.

Se hele annonsen på Finn.no

Innhold

Tomannsbolig (bra 391 m²):
Primærrom:
Kjeller:
Trapperom/gang og vaskekjeller.

1. etasje:
Vindfang, omkledningsrom, 2 ganger, 2 soverom, 2 stuer, 2 kjøkken og 2 bad.

Loft:
Loftsgang/loftstue og 2 soverom.

Sekundærrom:
Kjeller:
Matkjeller, 2 boder og 2 uinnredde kjellerrom.

Fjøs med låve:
I tillegg til tomannsboligen er det etablert fjøs med låve på eiendommen. Alder på opprinnelig fjøs/låve er ukjent, men antas oppført før 1950. Senere tilbygg antas oppført fra ca. 1990 og senere.
Fjøs/låve er hovedsaklig oppført i to etasjer med et bruttoareal BTA for 1. etg. på ca. 255m², og BTA for
2. etg. på ca. 199m². Totalt BTA ca. 454m². Beregnet bruksareal BRA er totalt ca. 373m².
Gjødselkjeller, innvendig låvebru og midtdelen av fjøsetasjen er ikke medregnet som måleverdig areal.

Standard

Kjeller
Trapperom: Støpt gulv med glattet overflate, malt panel på vegg og panel i himling. Tretapp.

Gang: Støpt gulv med glattet overflate, pusset muroverflate på vegg. Panel i himling. Vedovn og to-løps pipe.

Matkjeller: Støpt gulv med glattet overflate, delvis pusset muroverflate og delvis plater på vegg. Panel i himling.

Bod 1: Støpt avrettet gulv og delvis pusset muroverflate og delvis plater på vegg mot trapperom. Panel i himling. Varmtvannsbereder og garderobeskap.

Bod 2: Støpt grovavrettet gulv og ubehandlet vegg Lecamur. Himling er ikke kledd/synlig bjelkelag/isolasjon. Hovedsikringsskap med fordeling.

Uinnredet kjellerrom 1: Jordgulv/fjell iflg. eier. Rommet er ikke kontrollert grunnet manglende adkomst (inspeksjonsåpning i mur stengt med plast/lekter).

Uinnredet kjellerrom 1: Jordgulv og ubehandlet Lecamur. Himling er ikke kledd/synlig bjelkelag/isolasjon. VA-rør til/fra bad 1. etg (vannrør lagt i åpen himling).

Vaskerom: Støpt avrettet gulv og pusset muroverflate på vegg. Himling er ikke kledd/synlig bjelkelag/isolasjon. Varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv er ikke faststøpt. Stoppekran og vanninntak med elektrisk pumpe og trykkforsterker-tank.

1. etasje
Vindfang: Flis på gulv og panel på vegg. Panel i himling. Panelovn.

Omkledningsrom: Belegg på gulv og malt panel på vegg. Takess i himling. Vaskeservant og opplegg for WC. Mekanisk luftavtrekk til sentral på kaldloft

Gang 1: Flis på gulv og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Garderobeskap.

Soverom 1: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Panelovn. Garderobeskap.

Stue 1: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Malt panel og Esva-varme i himling. Varmepumpe (luft til luft). To-løps pipe og vedovn. Tretrapp og utgang til terrasse.

Kjøkken 1: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Himling delvis med malt panel og takess-plater med spotlights. Esva-varme i himling. Innredning med laminat fronter og benkeplate. Oppvaskkum integrert i benkeplate. Mekanisk avtrekksvifte over stekesone. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og platetopp.

Bad 1: Belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Takess-plater og Esva-varme i himling. Åpen dusj med gulvsluk i dusjsone, WC, servantskap og mekanisk avtrekksvifte.

Gang 2: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Takess-plater i himling. Sikringsskap.

Bad 2: Belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Takess-plater og i Esva-varme i himling. Åpen dusj med gulvsluk i dusjsone, WC, servant, skyllekum, opplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekksvifte.

Soverom 2: Laminat på gulv og panelplater på vegg. Takess i himling. Garderobeskap.

Stue 2: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Takess i himling. Varmepumpe (luft til luft). Utgang til terrasse.

Kjøkken 2: Laminat på gulv og panelplater på vegg. Takess-plater i himling. Kjøkkeninnredning med laminat fronter og benkeplate. Oppvaskkum integrert i benkeplate, mekanisk avtrekksvifte over stekesone, opplegg for for oppvaskmaskin. Integrert platetopp og stekeovn.

Loft:
Loftsgang/loftstue: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Tretapp og utgang til veranda.

Soverom 1: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Panelovn og garderobeskap. Adkomsluke til kaldloft.

Soverom 2: Laminat på gulv og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Panelovn og garderobeskap. Adkomsluke til kaldloft

Fyring/Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyring og varmepumper.

Beliggenhet

Flott og skjermet beliggenhet øverst i Dalsbygda ca 800 moh. like under tregrensa. Fra eiendommen har man storslått utsikt utover dalføret. Eiendommen er omkranset av flott natur som innbyr til friluftsliv året rundt. Det er kort vei til f.eks. Vangrøftdalen som leder inn i Forollhogna nasjonalpark eller til Kjurrudalen. Vangrøftdalen og Kjurrudalen er landskapsvernområder hvor det har blitt setret i flere hundre år. Selgerne har både trekkhunder og hester, og disse områdene egner seg svært godt til slike turer. Vinterstid har selgerne fått løyve fra kommunen til å kjøre opp treningsløype/turløype til hundekjøring med snøskuter fra eiendommen og opp på fjellet. (Må naturlig nok søkes på nytt av ny eier dersom det er aktuelt). Alt i alt er dette en beliggenhet som virkelig passer for de som er glad i naturen og det å ha litt plass rundt seg.

Adkomst

Fra Os sentrum følger du FV30 i retning Tynset. Etter ca 2,5 km tar du av til høyre inn på Midtre Dalsbygdveien (skiltet Vangli ved avkjøringen fra FV30). Følg Midtre Dalsbygdveien så langt den går før du fortsetter rett fram inn på Kjurrudalsveien. Etter at du har kommet inn på Kjurrudalsveien tar du første til høyre inn på Liveien (skiltet Vangli). Ta så tredje avkjørsel til høyre inn på Vangli Fjellgård.

Se hele annonsen på Finn.no

Eiendomsmegler

Tommy Nyrud

Avdelingsleder/Eiendomsmegler
Eiendomsmegler 1
Mobil 984 05 032
Info
 • Prisantydning: 3 950 000,-
 • Primærrom: 275 m²
 • Bruksareal: 391 m²
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Eier (Selveier)
 • Tomteareal: 45 959 m² (eiet)
 • Byggeår: 1989
Avstander
 • 3,5 km til barneskole
 • 3,5 km til barnehage
 • 3,5 km til butikk
 • 12 km til jernbane/togstasjon
 • 25 km til flyplass (Røros)