Del denne siden!

Hva gjør Vekst i Os?

Vekst i Os med sine 89 aksjonærer er næringslivets, folkets og kommunens eget initiativ for en positiv utvikling. Vi jobber for at flere skal velge å bo, jobbe og investere i Os. Har du lyst til å bygge framtida di i Os? Ta kontakt med oss!

  • Vi er velkomstkomite for potensielle tilflyttere og hjemvendere, som vi bistår med informasjon og hjelp til å finne jobb og bolig
  • Vi jobber med utvikling av gode botilbud i Os
  • Vi løfter fram unge vinnerskaller innenfor entreprenørskap

Kontakt

Kontakt oss om du ønsker å bosette deg i Os. Er det noe annet du lurer på, men vet ikke hvem du skal kontakte? Vi hjelper deg frem til riktig person!

Vi er mye ute på oppdrag, men er nesten alltid tilgjengelige på telefon eller epost.

Adresse
Vekst i Os AS, Brutippen 13, 2550 Os i Østerdalen

Eirik Bækken
eirik@marketmap.no / Tlf. 40 40 93 69

For tilflyttere

Vi skal bidra til at det blir enklere å velge Os som bosted. Vi hjelper til med å skaffe bolig til innflyttere, har oversikt over tilgjengelige jobber og vi er i dialog med folk som har lyst til å flytte hjem til Os. Vekst i Os er engasjert innenfor mange områder, og vi svarer på det lurer på om det å bo i Os.

Utvikling av gode boliger

Vekst i Os tar initiativ til økt boligbygging og regulering av attraktive boligtomter. Vi har en aktiv dialog med kommunen, entreprenører og finansieringsinstitusjoner, slik at du kan finne boligen som er riktig for deg.

logo vekst i Os

Eiere og styre

Vekst i Os er et aksjeselskap som eies av 89 aksjonærer fra privat næringsliv, lag og foreninger, Tolga-Os Sparebank, privatpersoner og Os kommune. Selskapets styre består av fem engasjerte og initiativrike innbyggere som bryr seg om utviklinga i Os.

Bo

Vi har god oversikt over tilgjengelige utleieboliger, boliger til salgs og tomter i Os.

MER OM Å BO I OS
OS ID

Jobbe

Vekst i Os har oversikt over ledige jobber i Os, og vi har tett kontakt med bedrifter og offentlig virksomhet i Os og nabokommunene.

MER OM Å JOBBE I OS

Investere

Det er behov for kapital til bygging av boliger og næringslokaler i Os, finansiering av gründere og vekst i eksisterende næringsliv. Vil du investere i Os, ta kontakt med oss!

KONTAKT VEKST I OS

Spørreskjema

Vekst i Os bygger opp en database over yngre personer som bor eller har bodd i Os, og over de som kunne tenke seg å flytte til Os. Vi kobler potensielle innbyggere med mulige arbeidsgivere i regionen, og vi har oversikt over egnede boliger. Dataene bruker vi også til å utvikle Os til et enda bedre sted å bo. Er du mellom 18 og 45 år? Vi håper du tar deg tid til å fylle ut spørreskjemaet; det tar ikke lang tid. På forhånd tusen takk for hjelpa!

Til spørreundersøkelsen

Nyhetsvarsel

Skriv inn navn og e-postadresse nedenfor, så mottar du e-post hver gang det publiseres:
– ny ledig stilling
– ny bolig eller tomt
– ny historie om osinger
– et nytt firma
– et nytt arrangement

[user-meta-registration form=»Nyhetsvarsel»]