Del denne siden!

Hytter og hyttetomter til salgs: Bli hytteeier i Os kommune

Os kommune kan tilby mange fantastiske hyttetomter med bred variasjon i pris og beliggenhet. Gode snøforhold igjennom hele vinteren og omringet av vakker natur gjør Os til et supert sted til å velge å bygge eller kjøpe hytte som kan brukes både sommer som vinter.

Spørsmål? Kontakt oss her!

Hyttetomter til salgs

Jakobsåsen Hyttegrend

Dalsbygda
Dalsbygda
Jakobsåsen Hyttegrend ligger i grenda Dalsbygda med attraktivt terreng for turer både sommer som vinter. Alle tomtene ligger vendt mot sydøst og har vann, kloakk og mulighet for fibertilkobling.
Nettside

Hummelfjell

Os
Os
Med hytte i Hummelfjell kan du dra nytte av alle de tilbud som finnes både i naturen, i nærområde og inne i Røros sentrum. Hytteområdet ligger ved siden av Røros Alpinsenter Hummelfjell.

Røros Alpinsenter kan by på flere bakker, barnebakke med egen heis, varmestue, kafeteria, skistall med skiutleie. Alpintbakkene er tilrettelagt for utfor, snowboard, hopp og halfpipe. Her finner du også en FIS-godkjent rulleskiarena og skiskytterarena til bruk sommer som vinter.

Fra din nye hyttetomt kan du ta på skiene utenfor hytta, enten du velger alpint eller langrenn.

Nettside

Langmyregga Hyttefelt

Kvilvangen
Kvilvangen
Tomtene ligger i et område med flott turterreng sommer som vinter, her har man gode fiskmuligheter, bærterreng og muligheten til fine skiturer, samt småviltjakt ca. 1 mil unna. Det kjøres opp skispor i påske og vinterferie i nærområdet. Det er ca 2 mil til Jonasvollen ved Femunden som er fin å bruke som utfart til femundsmarka som er populært for kano- og fotturer. Det er flotte turområder inn mot Sålekinna sør-vest og Harbekkfjellet og Korssjøen i Nord. Likeså områdene i fjellet nord-øst for Siksjøen med mange fine fiskevann.
Nettside

Flere hyttetomter kommer…

Hytter til salgs

hytte til salgs

Saltdalshytta sin mest populære modell Solheim B i naturskjønne Dalsbygda

Prisantydning: 4 119 000. Tomteareal: 1700 m².

Se annonsen på Finn.no

Flott prosjektert hytte i Hummelfjell, nær Røros

Prisantydning: 3 470 000. Tomteareal: 858 m² (eiet).

Se annonsen på Finn.no

Nyoppført, familievennlig hytte i Hummelfjell

Pris: 3 850 000 kr. Primærrom: 116 m².

Se annonsen på Finn.no
hytte til salgs

Prosjektert familiehytte med moderne uttrykk

Pris: 3 690 000 kr Bruksareal: 89 m².

Se annonsen på Finn.no
hytte til salgs

Koselig og velholdt hytte med nydelig utsikt og skjermet plassering

Pris: 1 290 000 kr Bruksareal: 58 m².

Se annonsen på Finn.no
Moderne og innholdsrik hytte

Moderne hytte med gode utsiktsforhold i Hummelfjell

Pris: 2 290 000 kr Bruksareal: 86 m²

Se annonsen på Finn.no

Delikat hytte nær Røros Alpintsenter og Røros sentrum. 2 stuer, 2 bad, vaskerom og garasje.

Pris: 3 390 000 kr Bruksareal: 116 m²

Se annonsen på Finn.no

5 gode grunner til å kjøpe seg hytte i Os

1. Romslig plass både inne og ute

Mange av oss har valgt Os fordi stedet gir oss et rikt liv uten storbyens stress. Her har vi tid og rom til å lære, til å mestre og til å utfolde oss – ja, til å LEVE. Her får du nemlig mye plass for pengene, både innendørs og utendørs. Og sjøl om vi bor på bygda, er det kort vei til mer urbane impulser og opplevelser, for Røros ligger bare 15 små minutter unna.

2. Nasjonalparker rett utenfor stuedøra!

Bor du i Os, er du egentlig ute på tur så fort du har tatt på deg skoene, eller skiene, og er ute av stuedøra. På alle kanter er vi omgitt av skog, sjø, fjell og vidde, og det er lett å komme seg ut. Vi kan også skryte av å ha to av landets nasjonalparker i kommunen; Femundsmarka i øst og Forollhogna i vest. Her er mulighetene mange, både for deg som søker skogens og fjellets ro, og for deg som jakter på puls og adrenalin.

3. Flyplass i umiddelbar nærhet

En annen stor fordel er at vi har flyplass like ved. Fra Røros Lufthavn (kun 12 km fra Os) tar det bare 50 minutter å fly til Gardermoen. Widerøe opererer flygningene til og fra Røros. For rutetider, se Røros Flyservice. For billettbestlling, se Widerøe. Mange pendler med fly med dette tilbudet.

4. Snøgaranti!

Sist men ikke minst: snøgaranti! I Os har vi skikkelig vinter noe som gir gode muligheter enten du bare vil nyte friluftslivet, eller vil drive med vinteraktiviteter som ski og hundekjøring. Vi har blant annet eget alpinanlegg i Røros Alpinsenter Hummelfjell og Hummelfjell TOS Arena med skisytteranlegg i verdensklasse. I tillegg går Femundløpet gjennom kommunen, og her er det ypperlige forhold for å drive med hundekjøring. Når det er sagt finnes det også en bråte med aktiviteter å holde på med året rundt i Os!

5. Mange aktivitetstilbud for både store og små

I Os skjer det ting stort sett hele tida, for vi har et rikt idretts- og kulturliv med et godt tilbud til de aller fleste. Det du og dine vil bidra med, betyr mye for lokalsamfunnet, og hos oss er det lett å være synlig og gjøre en forskjell – hvis du vil.