Tomter til salgs2020-10-21T09:20:14+02:00

Tomter til salgs

Boligtomter til salgs i Os kommune.

Os kommune i Innlandet fylke har masse fine tomter å by på i flere prisklasser og størrelser.

Her får du sentrumsnære tomter med alt av det du måtte trenge rett i nærheten. Du kan også få boligtomter som ligger fredelig til med fantastisk natur rett ved siden av for de som er glad i friluftsliv. I Os får du mye for tomt for pengene.

Under ser du en liste over tomter til salgs i kommunen vår.

Sundmobrinken

Sundmobrinken logo

Sundmobrinken ligger sentralt til i Os sentrum med skole og barnehage kun et par hundre meter fra boligområdet. Du får også idretsshall, treningsenter og restaurant rett ved deg om du velger å bygge deg bolig her.

Antall tomter: 19
Priser: 400 000 kr – 1 400 00 kr
Tomtestørrelser: 1,1 daa – 3,7 daa

Les mer om Sundmobrinken

Gjeltenegga

furueggan_boligområde_kart_i_oversiktsbilde

Gjeltenegga Boligområde er et nytt boligområde i Os. Det nye området er en utvidelse av det allerede godt etablerte boligfeltet Furuholtet, men ligger skjermet og flott til. Sentral beliggenhet, med svært kort vei til butikk, skole, barnehage og andre fasiliteter.

Antall tomter: 7
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: 1,0 daa – 4,5 daa

Les mer om Gjeltenegga

Kalvkroken

Planområdet Kalvkroken ligger i Dalsbygda sentrum. Adkomsten til Kalvkroken går fra Midtre Dalsbygdvei. Kalvkroken ligger sentralt og vestvendt i Dalsbygda, med utsikt mot fjell og kulturlandskap.

Antall tomter: 14
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: 0,9 daa – 1,9 daa

Les mer om Kalvkroken

Høgåsen

Høgåsen tomter til salgs

Fire tomter med fantastisk utsikt! Tomtene ligger ovenfor Os-kjerka, på Øvre Dalsbygdvei.

Antall tomter: 4
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: Ta kontakt

Les mer om Høgåsen

Litjmyrmoen

Litjmyrmoen er et område med flere store boligtomter. Området har sentral beliggenhet på Os, mellom Os sentrum og Røros Alpinsenter Hummelfjell.

Litjmyrmoen er ferdig regulert. Vann og kloakk er inkludert i tomteprisene.

Antall tomter: 10
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: 1,0 daa – 1,4 daa

Les mer om Litjmyrmoen

Langegga

I Langegga, rett ved skole, barnehage og samfunnshus i Dalsbygda, er tre boligtomter tilgjengelige.

Antall tomter: 3
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: Ta kontakt

Les mer om Langegga

Gjerdinga

Gjerdinga tomter

To fine utsiktstomter midt i Korbakken, én kilometer fra Os sentrum.

Antall tomter: 2
Priser: Ta kontakt
Tomtestørrelser: Ta kontakt

Les mer om Gjerdinga

Hvorfor burde du kjøpe boligtomt i Os?

Os kommune er stedet der du er fri fra den stressende hverdagen i byen. Ingen bilkøer til og fra jobb. Med det meste av det du trenger rett i nærheten får du både tid til overs og mer utnyttelse av hverdagen.

Velger du å bygge bolig her får du mye for pengene. Store tomter som ligger nærme skole, barnehage, butikker idrettsarenaer, skiløyper, alpinanlegg og nasjonalpark. Det er ikke mange andre steder i Norge du får dette.

Bor du i Os er du også kun 40 minutter fra Oslo. Med direktefly fra Røros Lufthavn kan du raskt og enkelt besøke hovedstaden og tilbake i løpet av en dag. Trondheim er også ikke langt unna. 2,5 timer med tog eller bil så er du i Norges tredje største by.

Kjøpe tomt

Andre grunner til å bo i Os

  • Ny barnehage av høy standard der du får barnehageplass på dagen.

  • Kultur for læring har gitt oss et av de beste skoleresultatene i landet.

  • Lett tilgjengelig naturområder rett ved der du bor. Her kan du rett og slett ta en fjelltur etter du er ferdig på jobb.

  • Vi i Vekst i Os hjelper deg med tilflytting og tar deg godt i mot om du velger å bygge bolig her.

  • Vi løfter ungt entreprenørskap. Har du en næringsidé du vil sette til livs så hjelper Vekst i Os deg gjennom Røros Næringshage.

Kom i kontakt med oss

smaambruk_til_salgs

Kontakt oss om du ønsker å bosette deg i Os og ser etter tomter til salgs her. Er det noe annet du lurer på, men vet ikke hvem du skal kontakte? Vi hjelper deg frem til riktig person!

Vi er mye ute på oppdrag, men er nesten alltid tilgjengelige på telefon eller epost.

Adresse
Vekst i Os AS, Brutippen 13, 2550 Os i Østerdalen

Eirik Bækken
eirik@marketmap.no / Tlf. 404 69 369

Tips til deg som vil kjøpe tomt

  1. Les reguleringsbestemmelsene nøye og se på reguleringskartet. Her får du klar informasjon om hva du kan bygge som type bolig, hytte eller flere bygninger på tomten. Du kan også se hvor stor andel av tomten du kan utnytte. BYA står for bebygd areal og vil fortelle deg for stor del av tomten du kan utnytte.
  2. Se deg rundt i området om det finnes alt du trenger. I Os er du så heldig at du finner det meste rett i nærhet uansett hvilken tomt du velger deg.
  3. Sjekk hva som er status for vann, avløp og fiber. De aller fleste tomtene til salgs i kommunen vår er allerede planlagt med vann og avløp. Du får også høyhastighets fibertilkobling helt frem til tomtegrensen.
  4. Det er kommunale avgifter for tilkobling til vann og avløp samt vei- og strømnett. Du må også betale fagpersoner for å gjøre denne jobben. Hold deg derfor informert om priser på dette.
  5. Tenk på hva som er viktigst for deg. Er det tomten i seg selv, beliggenheten eller boligtypen? Er du fast bestemt på hvilken bolig du vil bygge så velger du tomt som passer til den type bolig du ønsker deg.

Lyst til å kjøpe hyttetomt?

Os kommune har også mange flotte hyttetomter. Her får du snøgaranti med milevis av langrennsløyper som går rett fra hyttefeltet i mange tilfeller.

Røros Alpinsenter Hummelfjell ligger kun 1 km fra sentrum. Her kan du og barna boltre dere i alpinbakkene i vintersesongen.

Sommeren byr også på masse aktiviteter. Hva med sykling gjennom seterdaler eller gåtur i Forollhogna Nasjonalpark? Alt dette og mye, mye mer har du tilgang på om du velger å bygge hytte i et av våre hyttefelt i kommunen.

Les mer om hytteliv i Os
Jakobsåsen Hyttegrend tomter

Nyttig informasjon til deg som vil flytte hit

Se ledige stillinger i Os
Les om skolene i Os
Les om barnehagene i Os

Andre bomuligheter i Os

Os kommune har også mange andre bomuligheter for deg som ikke ønsker å kjøpe tomt. Vi har ofte flere boliger til salgs ute.

Har du kjøpt deg en tomt og ønsker en midlertidig bolig, kan du se hvilke utleieboliger vi har i Os. Eventuelt kan du ta kontakt med servicetorget i Os kommune for kommunal bolig.

Småbruk er også veldig populært. Det hender det kommer småbruk til salgs i kommunen vår. Disse selges raskt så husk å meld deg på vårt nyhetsbrev for å bli tipset når det kommer et småbruk til salgs.

Småbruk tomt

Har du spørsmål om hvordan det er å bo i Os? Kanskje disse svarene kan hjelpe deg. Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss!

Hvis vi er en familie og bare en av oss får jobb i Os. Hvordan løser vi det?2018-07-12T10:00:03+02:00

Os kommune ligger sentralt plassert for familier der begge parter naturlig nok trenger jobb. Mulighetene for arbeid kan finnes i Os, men også både i retning Tynset (ca 30 minutter unna) og Røros (ca 15 minutter unna). Nettopp dette gjør Os til til en attraktiv bokommune i regionen, men også for de som trenger å pendle ut av regionen (f.eks til Oslo). Røros lufthavn ligger 15 minutter unna, og togtilbudet er godt både nordover og sørover. Og – i Os vet du akkurat hvor lang tid du bruker på jobb. Glem køen i byene!

Hvorfor velge Os om jeg vil bosette meg og familien utenfor bykjernen?2018-02-15T22:20:24+01:00

Os er spesielt attraktivt fordi vi har lett tilgjengelighet til omgivelsene, både i regionen og til Oslo og Trondheim. Dette på grunn av flytilbudet på Røros, og et godt togtilbud både sørover og nordover. Du kan også jobbe i utlandet med gode muligheter for andre flyforbindelser.

I tillegg er vi sentralt plassert for familier der begge parter naturlig nok trenger jobb. Mulighetene for arbeid kan finnes i Os, men også både i retning Tynset (ca 30 minutter unna) og Røros (ca 15 minutter unna).

Muligheten for å leve tett på fantastisk natur med gode oppvekstvilkår, og samtidig ha den gode tilgjengeligheten til alt rundt, gjør oss faktisk litt unik som bokommune!

Om du og familien din gjerne vil bo landlig, men er redd for at Os blir litt for langt unna sentrale strøk, bør du altså ikke bekymre deg for det. Og – i Os vet du akkurat hvor lang tid du bruker på jobb. Glem køen i byene!

Hvorfor er Os en god bokommune?2018-02-15T21:51:29+01:00

Os kommune har godt oppvekstmiljø, gode skoler og et aktivt og rikt kulturliv. Med vår beliggenhet mellom de to regionsentrene Røros og Tynset har vi satset nettopp på å være en god bokommune. Vi har gunstige boligpriser fordi du får mye rom for pengene – både inne og ute. Vi har bevisst bygget ut et godt barnehagetilbud som følges opp med god satsing på skole.

Hva er Vekst i Os?2018-02-15T21:49:07+01:00

Vekst i Os AS er næringslivets, folkets og kommunens eget initiativ for ei positiv utvikling. Vi jobber for at flere skal velge å bo, jobbe og investere i Os. Vurderer du å bygge framtida di i Os? Kontakt Vekst i Os i dag! 

Hvorfor innbyggerne elsker Os2018-02-15T21:47:42+01:00

Hvordan er det å bo i Os kommune?

Her kan du finne ut mer om hvorfor innbyggerne elsker å bo i Os! Se hva innbyggerne selv sier om livet i kommunen.

Hvordan kan jeg ta tog og buss til og fra Os?2018-02-15T21:41:19+01:00

Fra Os går det flere ganger om dagen tog til og fra Hamar/Oslo og til og fra Trondheim. www.nsb.no

Hvor langt er det til flyplass?2019-08-02T10:49:29+02:00

Røros Lufthavn ligger kun 12 km fra Os og det tar bare 50 minutter å fly til Gardermoen. Widerøe opererer flygningene til og fra Røros. For rutetider, se Røros Flyservice. For billettbestlling, se Widerøe.

Har Os kommune idrettshall og svømmehall?2018-02-15T21:38:31+01:00

Oshallen, som sto ferdig i 2011, er samlokalisert med både, Os skole, kommunens svømmehall og Os samfunnshus. Svømmehallen ligger i samme bygg som både Oshallen, Os skole og Os samfunnshus. Les mer om Oshallen og svømmehallen her.

I tillegg har vi Røros Alpinsenter Hummelfjell AS er kommunens vintersportssted med familievennlig alpinanlegg som gir gode muligheter for aktivitet gjennom en lang vinter hvor snøen blir værende. Her er det også muligheter for å oppfylle hyttedrømmen. I Hummelfjell TOS Arena har vi i tillegg et skiskytteranlegg i verdensklasse!

Hvor ligger Os kommune2018-02-15T21:31:53+01:00

Os kommune ligger lengst nord i Hedmark fylke. Os har rundt 2000 innbyggere. I vår kommune finner du like mange kvinner som menn, og det er jevn fordeling mellom de ulike aldersgruppene. Os sentrum, ca. 600 meter over havet, ligger ved Glåma og ved foten av Hummelfjellet. Foruten kommunesenteret Os, med omtrent halvparten av kommunens innbyggere, finnes bygdene Dalsbygda, Narjordet, Narbuvoll og Tufsingdalen.

Mange av oss har arbeidsplassene våre i Os, men vi er også mange som dagpendler til jobber i nabokommunene. Vi er glade i grendene våre, bryr oss om lokalsamfunnet og tar gjerne i et tak for frivillige lag og foreninger. I Os forsvinner ingen i mengden! Les mer om Os kommune her.

Hva har jeg rundt meg om jeg bosetter meg i Os?2018-02-15T21:30:09+01:00

Os ligger i Fjellregionen – 15 minutter fra Røros og 30 minutter fra Tynset. Det gjør oss til en ideell bokommune. Her kan folk jobbe både i Os og i alle retninger rundt med god tilgjengelighet til omgivelsene. Sånn sett er Os perfekt som bokommune, og det virker riktig med hensyn til posisjonen kommunen ønsker å ta som et godt alternativ til å bo eksempelvis på Røros og Tynset.

I motsetning til mange mindre steder rundt om i landet har vi store fordeler med flyplass på Røros og et godt togtilbud. Det gjør tilgjengeligheten til omgivelsene veldig gode!

Hvilke aktiviteter og fritidstilbud finnes i Os?2018-02-15T21:27:34+01:00

Vi er stolte av et rikt kultur- og organisasjonsliv liv med tilbud til de fleste. Mye skjer, stort sett hele tida, i kulturskolen, i grendehusene, i biblioteket og på idrettsanleggene.

Med Røros bare 15 minutter unna er det lett for oss å ta del også i alle tilbudene som finnes der. Hos oss kan hele familien både utøve og oppleve. I Os er det lett å være synlig – hvis du vil. Terskelen er lav, takhøyden er stor og veien inn er kort. Les mer om aktiviteter og fritidstilbud i og rundt Os.

Kan jeg være med i lag og foreninger?2018-02-15T21:25:52+01:00

Os har et rikt og mangfoldig organisasjonsliv og dugnadsånden er sterk. Her finner du oversikt over lag og foreninger, og linker til de som har egne sider.

Hvilke naturopplevelser kan jeg få i Os?2018-02-15T21:23:40+01:00

I Os er vi så heldige å bo midt i et av Norges rikeste områder for jakt og fiske, med majestetiske Forollhogna som midtpunkt. Dette er et unikt og rikt fjellområde med Norges mest produktive villreinstamme. Øst i kommunen ligger Femundsmarka nasjonalpark, som har tiltrukket seg jegere og fiskere i generasjoner. I Os trenger vi ikke dra på tur for å komme på tur. Vi kan bare gå ut døra. Og gleden over å bruke naturen er en glede mange av oss deler. Les mer om naturmulighetene i Os.

Vi drømmer om småbruk. Hvilke muligheter har vi i Os?2018-02-15T21:18:50+01:00

Vi erfarer at det jevnlig kommer småbruk på markedet i Os kommune, da vi har sterk tradisjon for landbruk og gårdsliv. Om du vil få tips fra oss når et småbruk blir ledig, meld deg på nyhetsvarsel her! Det er uforpliktende og helt gratis. Ellers kan du kontakte Elisabeth eller Roar direkte på kontaktsiden.

Hvor finner jeg ut mer om boliger og boligpriser i Os?2018-02-15T21:15:54+01:00

I Os får du mye plass for pengene – både innomhus og utomhus! Og mulighetene er mange. Du kan bosette deg på et småbruk i ei stille grend oppunder fjellbandet, eller mer sentralt i tettstedet, med kort avstand til det meste.

Foretrekker du å leie, hjelper vi deg med oversikt over tilgjengelige boliger. Og vil du starte helt fra scratch, har vi flere ledige boligtomter i kommunen. Vi har også spennende prosjekter på gang i kommunen der kapasiteten for tomter og nye boliger økes. Her finner du boliger og tomter i Os.

Hvor finner jeg ledige stillinger i Os eller kommunene omkring?2018-02-15T21:12:26+01:00

La oss høre fra deg dersom du er på jakt etter jobb i Os! Vi er stadig i kontakt med virksomheter som behøver ulike typer folk, og da er det nyttig for oss å vite om aktuelle kanditater. Send oss en e-post eller ring for en prat om muligheter i Os. Her finner du ledige stillinger i og i nærheten av Os.

Hvilke bedrifter finnes i Os?2018-02-15T21:10:46+01:00

Os har et variert og framoverlent næringsliv som satser. Ikke minst har industrien et vidt spenn, fra bedrifter spesialisert innen tradisjonsrikt håndverk til høyteknologiske bedrifter som produserer for et internasjonalt marked. I Os har vi også flere større bedrifter innen bygg og anlegg, i tillegg til sterke fagmiljø innen samfunnsplanlegging og prosjektering, arkitektur og regnskap. Her finner du alle bedrifter i Os.

Hvordan er det å arbeide og etablere næring i Os?2018-02-15T22:10:47+01:00

Hvordan er det å arbeide og jobbe i eller nær Os?

I Os og nabokommunen Røros har vi et offensivt næringsliv, med flere høyteknologiske bedrifter som markerer seg både nasjonalt og internasjonalt. Bor du i Os, er du en del av en arbeidsmarkedsregion som strekker seg fra Holtålen i nord til Alvdal i sør.

Fra Os er veien ut i verden kort. Du kan stå opp om morgenen, kjøre et kvarter til Røros lufthavn, være på plass i London før lunsj og hjemme igjen i Os om kvelden.

Gruvekulturen, med Røros som sentrum, er vår felles historie. Den har tilført regionen ressurser, kompetanse, teknologi og framtidsretta samfunnsutvikling i flere hundre år – noe som preger regionen den dag i dag. Regionen kan by på et rikt og variert næringsliv og mange arbeidsplasser også innen offentlig sektor – alt innafor grei pendleavstand fra Os.

Hvordan er skolene i Os kommune?2022-07-07T10:33:52+02:00

Os kommune har satset på å holde høyest mulig kvalitet på sine skoler, både når det gjelder materiell standard og pedagogisk innhold. Det er 2 skolekretser i Os; Os skole og Dalsbygda skole. Dalsbygda skole er en få-delt 1 – 7 skole, mens Os skole er en kombinert barne- og ungdomsskole med 10 trinn.

Som en del av skolefellesskapet i Nord-Østerdal har skolene i kommunen gjennom lang tid hatt fokus på og deltatt i utviklingsarbeid. I tillegg har skolene drevet egne utviklingsprosjekter. Dette utviklingsarbeidet preger skolene i kommunen og er synlig på mange felter.

Les mer om skoletilbudet i Os her.

Hvilke barnehager finnes i Os kommune?2022-07-06T10:19:37+02:00

I Os er det barnehage i Os sentrum, i Dalsbygda og i Tufsingdalen . Les mer om barnehagene her.

Hvordan søker jeg barnehageplass i Os?2022-07-06T10:16:34+02:00

Hvordan søker jeg barnehageplass i Os?

På Os kommunes hjemmeside finner du informasjon om barnehagene og søknadsskjema for barnehageplass: Barnehager i Os

Har Os full barnehagedekning?2022-07-06T09:53:49+02:00

I Os har vi full barnehagedekning, med barnehager i Os sentrum, Dalsbygda og Tufsingdalen.  . Les mer om barnehagene i Os kommune her.

Go to Top