Gode barnehager i Os

For oss er det viktig å være en god oppvekst- og bo-kommune! Enten du jobber i nærheten som Tynset eller Røros, eller har jobb i kommunen vår, har vi gode fasiliteter for deg som vil velge Os som bosted. 15 minutter fra Røros og en dryg halvtime fra Tynset ligger vi fint plassert «midt i mellom alt». En annen god grunn er at våre lokaler er helt nye med gode fasiliteter å vokse opp i. Vi har også flere ledige boliger som du kan sjekke ut lenger ned på siden. Ta kontakt med oss  for å høre mer om hva vi kan tilby!

Et av satsingsområdene til Os kommune er å knytte barnehage og skole enda tettere sammen gjennom å se hele oppvekstområdet under ett. Vi har flotte og moderne barnehagebygg både i Os og i Dalsbygda, med nærhet til skole, idrettsanlegg og flotte uteområder.

Barnehagenes Facebookside

Finn ut mer om ledige plasser!

Del denne siden!

Nye Os Barnehage

Den ny barnehagen på Os ble åpnet august 2017. Den ligger på Sundmoen, like ved Os skole, Os-hallen, Os samfunnshus og Sundmoen stadion. Den nye barnehagen har to avdelinger, én for barn fra 0–3 år, og én for barn fra 3–6 år. Til sammen dekker bygget rundt 900 kvadratmeter. Barnehagen har plass til 70 barn og et uteområde som gjør de fleste, uendelig plass både med små skogsområder, lekeområder, sandkasser og lekestativ.

Flotte Dalsbygda barnehage

Dalsbygda barnehage ligger kort vei fra skole, butikk og sentrum i Dalsbygda. Flotte utearealer og nydelig omkringsliggende natur gjør dette til et flott sted å være de første årene i livet. Barnehagen har én avdeling, med barn fra 0 til 6 år. Barnehagen flyttet inn i helt nye lokaler i 2010.

Hvorfor velge Os?

   • Full barnehagedekning, både i Os sentrum og i Dalsbygda
   • Helt ny barnehage på Os.
   • Dalsbygda barnehage stod ferdig bygd i 2010
   • Pedagoger med lang erfaring
   • Kort avstand fra hjem til barnehage til jobb
Finn ledig bolig i Os

«Vi kan bare hente barna i barnehagen og gå rett ut i skogen for å tenne pølsebål, plukke bær og nyte frilufta.»

sitat-stein-inge-anja-ryenAnja Øren Ryen og Stein Inge Ryen
Tilbakeflyttere og nybyggere i Dalsbygda