Velg pulsen sjøl!

Hei! Vi er to tusen osinger som har trua på at Os kan bli et godt sted å bo for deg! Mange av oss har valgt Os fordi trygge oppvekstsvilkår, et roligere liv og nærhet til naturen betyr mye for oss. Ønsket om et mindre stressende liv betyr likevel ikke at vi trives best med lav puls. Noe av det vi liker aller best med å bo i Os, er nemlig det at her kan vi sjøl velge tempo.

Vi har kort vei til det meste, og det gir oss mer tid til det som er viktig for oss. For noen vil det si tid til downhillsykling. For andre betyr det rolige ettermiddager med familien. For atter andre innebærer det å utfolde seg på jobb. Samtidig har vi alle ambisjoner og drømmer på vegne av Os-samfunnet. Ikke minst ønsker vi å bli flere osinger! På denne nettsida vil vi gjerne vise deg hvordan det er å jobbe, bo, leve og elske i Os. Og er det mer du lurer på om livet i Os – ja, da kan du alltid spørre Eirik

Del denne siden!

«Her får du tid til livet»

I Os sentrum har vi barnehage, skole, idrettshall, samfunnshus, svømmehall, idrettsanlegg, bibliotek og en flott familierestuarant samla på ett og samme område! Raskere blir det ikke; her får du tid til livet!

Arne Horten
Ildsjel og administrerende direktør i Infonett

Å jobbe i Os

Vi skal ikke påstå at arbeid er sjølve meninga med livet, men det er ikke til å komme bort fra: Trives du i jobben din, blir livet også bedre å leve.

I Os og regionen rundt finnes det jobber for enhver smak. Trives du best med å ha det oversiktlig og forutsigbart, har vi jobber for deg. Trenger du en kraftigere puls i et internasjonalt miljø med faglige utfordringer, trenger vi deg også. Vil du jobbe med mennesker, i en produksjonsbedrift, i tjenesteytende næring eller i landbruket? Vekst i Os hjelper deg å finne bedriften som matcher din puls.

LES MER OM Å JOBBE I OS

Å leve i Os

Kultur, natur, fritid og opplevelser – hos oss kan hele familien både oppleve og utøve. Terskelen er lav, og veien inn er kort.

Det mange av oss ønsker oss mest, er mer tid sammen med dem vi er glad i. I Os trives både voksne og barn, og vi har rom for store og små med mange forskjellige interesser. I Os forsvinner ingen i mengden!

LES MER OM Å LEVE I OS

Å bo i Os

I Os får du mye plass for pengene – både innomhus og utomhus! Og mulighetene er mange. Du kan bosette deg på et småbruk i ei stille grend oppunder fjellbandet, eller mer sentralt i tettstedet, med kort avstand til det meste.

Hva med å bo rett ved barnehage, skole, kulturskole, kultursal, fotballanlegg, lysløype, rulleskiløype, alpinanlegg, svømmebasseng, treningssenter, kro og sentrum – alt innafor en radius på 1,5 km? I Os kan du faktisk det! Foretrekker du å leie, hjelper vi deg med oversikt over tilgjengelige boliger. Og vil du starte helt fra scratch, har vi flere ledige boligtomter i kommunen.

LES MER OM Å BO I OS

Facebook-nyheter fra Os

[ff id=»4″]

#2550os på Instagram

[seg_instaportfolio]

Del denne siden!