BO I OS

Bo 2017-03-12T16:39:16+00:00

Hjem, kjære hjem

I Os får du mye plass for pengene – både innomhus og utomhus! Og mulighetene er mange. Du kan bosette deg på et småbruk i ei stille grend oppunder fjellbandet, eller mer sentralt i tettstedet, med kort avstand til det meste. Foretrekker du å leie, hjelper vi deg med oversikt over tilgjengelige boliger. Og vil du starte helt fra scratch, har vi flere ledige boligtomter i kommunen.

Utvalgte boliger til salgs

2017-08-10T20:35:57+00:00

Verjåbakken 1

Her har du mulighet til å skaffe deg en hel tomannsbolig med stor og sentral tomt på ca 2,8 mål. En har mange muligheter da hele boligen kan benyttes som en enebolig eller en kan leie ut deler eller hele boligen.

Oversikt boliger til salgs

Utvalgte boliger til leie

Oversikt boliger til leie

Ledige tomter i Os

Oversikt ledige tomter

Spørreskjema

Vekst i Os bygger opp en database over yngre personer som bor eller har bodd i Os, og over de som kunne tenke seg å flytte til Os. Vi kobler potensielle innbyggere med mulige arbeidsgivere i regionen, og vi har oversikt over egnede boliger. Dataene bruker vi også til å utvikle Os til et enda bedre sted å bo. Er du mellom 18 og 45 år? Vi håper du tar deg tid til å fylle ut spørreskjemaet; det tar ikke lang tid. På forhånd tusen takk for hjelpa!

Til spørreundersøkelsen