Som innflytter trives jeg veldig godt med å bo i Tufsingdalen. Når man driver gård har man nok å henge fingrene i, men i tillegg til gården driver svigerforeldrene mine med turisme, som jeg og samboer Ivar etter hvert skal ta over drifta av. Både Ivar og jeg liker å være kreative, og vi har tanker om satsning på turismen for framtida. Hva vi ender opp med er ennå usikkert, men jeg har ønsker om å lage en gårdsbutikk med varer fra egne dyr, sveisekunst og salg av lokalmat. I tillegg ønsker vi å tilby servering.

Jeg bruker også mye av min fritid på Herbalife. Dette har blitt en stor del av livet mitt, og jeg ønsker nå å lage et miljø for dette i Os. Jeg brenner for at folk skal ha det bra med seg selv; derfor vil jeg hjelpe enda flere som har lite energi, stressende hverdag eller ønsker en livsstilendring.

Mette Tollan, sjølstendig næringsdrivende, Tufsingdalen